Nutriverse - Dit sundhedsunivers

Få en gratis sundhedskonsultation

Hos Nutriverse vil vi gerne hjælpe dig godt i gang med en hverdag med mere sundhed og velvære. Derfor tilbyder vi personlig vejledning med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Måske har du et ønske om at få mere energi, bedre søvn eller at nytænke dine kostvaner. En sundhedskonsultation kan give dig viden og inspiration til hvordan du kan optimere på din livsstil og din sundhed.

Du kan gratis og uforpligtende kontakte vores sundhedspecialist, Eva, og få en personlig konsultation om hvordan du bedst muligt kan skrue en bedre livsstil sammen.

Sundhedskonsultationens åbningstider
Mandag, onsdag & fredag: 9:00-15:00
Tirsdag & torsdag: 18:00-21:00
Du kan ringe til Eva på 76 41 30 37 eller skrive på konsultation@nutriverse.dk
Vi kan også tilbyde videokonsultation via Microsoft Teams.

Emner som Eva kan hjælpe dig med

Hvilke vitaminer skal jeg have?

Hvilke vitaminer skal jeg have?

Med et udgangspunkt i din livsstil og dine behov finder vi sammen frem til hvilke vitaminer og mineraler der er de mest optimale for dig. Dine tilskud skal være nøje udvalgt til dig, hvis de skal hjælpe og understøtte din personlige sundhed.

Hvordan sover jeg bedst?

Hvordan sover jeg bedst?

Lad os sammen tage en snak om hvordan dine rutiner ser ud og hvordan du kan opnå en mere hensigtsmæssig søvn. Du bruger 1/3 af livet på at sove, tænk hvis denne tid blev brugt perfekt tilpasset dig, hvordan ville dit daglige overskud så se ud?

Hvordan kan jeg spise sundere?

Hvordan kan jeg spise sundere?

Du ved det godt, det er sundt at spise grønt, men måske er du usikker på hvordan du kommer igang. Lad os tage udgangspunkt i hvor du er og få inspiration til hvordan du kan få flere grønne og sunde fødevarer ind i dine måltider.

Mød vores sundhedsspecialist Eva

Som certificeret ernæringsterapeut, søvn- og sundhedscoach samt yogalærer kan jeg hjælpe dig med at forbedre og balancere din fysiske sundhed. Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang, da vores sundhedsmæssige udfordringer, store som små, ofte hænger sammen og har indflydelse på hinanden. Det er en god idé at starte med fokus på én udfordring, da det kræver noget at ændre vaner. Derfor tror jeg også på, at vejen mod bedre sundhed og velvære skal ses mere som en proces end et mål i sig selv.

Mød vores sundhedsspecialist Eva

"Mit mål er at øge din viden om ernæring, søvn og bevægelse, så du kan foretage bedre og mere bevidste valg omkring din sundhed"

*Retningslinjer og betingelser i forbindelse med konsultation

Vi tilbyder kun konsultationer til personer over 18 år. Konsultationen er alene baseret på de oplysninger som vores sundhedsspecialist modtager fra dig og bør ikke opfattes som lægehjælp eller instruktion. Du bør ikke bruge disse oplysninger til at diagnosticere eller behandle sundhedsproblemer, uden at rådføre dig med din læge. Samtalen mellem dig og vores sundhedsspecialist er privat, og vores sundhedsspecialist har tavshedspligt. Alle personoplysninger håndteres fortroligt og i henhold til gældende lov om privatlivspolitik og GDPR reglerne.

Telefon 76 41 30 60

Mandag til fredag 9.00 - 15.00