Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Fragtfri levering ved køb over 300 kroner

   

  På denne side kan du finde vores handelsbetingelserne for køb hos Nutriverse samt vores betingelser for vores produktabonnement. Alle betingelser er samlet på denne side, så du nemt kan få et overblik over dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, vi tilbyder dig som kunde.

  Har du spørgsmål vedrørende vores handelsbetingelser, er du velkommen til at kontakte os på: +45 76 41 30 60 eller via e-mailadressen: info@nutriverse.dk

  FRAGT & LEVERING

  Nutriverse leverer alle ordrer fra dag til dag på hverdage, hvis du har afgivet bestilling før kl. 12.00. Hos Nutriverse betaler du ikke gebyrer til ekspedition eller betalingsgebyrer. Alle ordrer sendes fragtfrit ved køb over 300 kroner.  Vi leverer med Postnord og GLS, som leverer pakken direkte hjem til dig eller på ønsket afhentningssted. Vær opmærksom på at hvis du ikke er hjemme, når pakken forsøges leveret, skal du selv afhente pakken på posthuset.

   

  BETINGELSER FOR PRODUKTABONNEMENT

  Spar 20% på dit yndlingsprodukt hver gang du handler et produktabonnement hos Nutriverse

  Nutriverse tilbyder dig en unik abonnementsløsning. Ved at vælge 'abonnér' på dit yndlingsprodukt og godkende de tilhørende vilkår, får du 20 % rabat hver gang du køber dette produkt fremadarettet. Vilkår og betingelser fremgår af denne side og udgør hele aftalen mellem dig og Nutriverse ApS, relateret til vores produktabonnement. Når du tilmelder dig vores produktabonnement accepterer du følgende vilkår.  

  Generelt

  Når du tilmelder dig vores produktabonnement, accepterer du samtidig at vi må lave periodiske forsendelser af dine valgte produkter til dig. Du kan vælge, hvor ofte du ønsker, at dine produkter skal leveres til dig. Du kan bl.a. vælge levering hver måned eller hver 3. måned. Du kan til enhver tid ændre din leveringsplan, leveringsadresse, betalingsmetode samt hvilke produkter, der skal være en del af dit produktabonnement. Vær' opmærksom på at det ikke er alle produkter I vores webshop som du kan abonnere på. Når du køber produkter, der er omfattet af vores produktabonnement og tilmelder dig et produktabonnement for sådanne produkter, sparer du en yderligere procentdel af din samlede købspris ift. normal pris.  

  Meddelelser, ordreændringer og opsigelse af produktabonnement

  Når du afgiver din første ordre på et produkt og samtidig tilmelder dig vores produktabonnement, vil du modtage en e-mail om, at dit produktabonnement er oprettet, herefter vil din første ordre vil blive behandlet. Din første ordre vil blive behandlet med det samme, og din valgte betalingsmetode vil blive debiteret på det tidspunkt, ordren afsendes. Dit produktabonnement vil derefter automatisk fortsætte i henhold til din valgte leveringsplan (fx hver 3. måned) indtil det tidspunkt hvor du vælger at opsige dit abonnement. For efterfølgende ordrer af produkter, der er inkluderet i produktabonnement, vil du 1 uge før din ønskede forsendelsesdato, modtage en e-mail med en påmindelse om din næste forsendelse. Du kan i denne e-mail klikke på "administrer abonnement" for at få adgang til at ændre i din kommende forsendelse. Du kan ændre på produkter, mængden samt forsendelsesdato. Du kan redigere eller annullere din planlagte ordre op til 24 timer før din forsendelsesdato. Vær opmærksom på, at hvis du ikke annullerer ordren 24 timer før din forsendelsesdato, godkendes din ordre, og der vil blive placeret et kreditkortgodkendelseskrav på det betalingskort, der blev brugt til at oprette dit abonnement. Du kan også nemt opsige dit abonnement nemt ved at klikke på "administrer abonnement". Der er ingen binding så du kan nemt opsige dit abonnement fra dag til dag. Men vær dog igen opmærksom på at opsigelsen skal ske seneste 24 timer før din ellers planlagte forsendelsesdato, ellers godkendes din ordre, og der vil blive placeret et kreditkortgodkendelseskrav på det betalingskort, der blev brugt til at oprette dit abonnement.

  Kreditkortautorisationer og -gebyrer

  Når du tilmelder dig vores produktabonnement, skal du udtrykkeligt acceptere at tillade os (via vores betalingsudbyder) at debitere din valgte betalingsmetode på en gentagende basis, såvel som beløbet for debiteringen. Cirka 24 timer før din planlagte forsendelsesdato, godkendes din ordre, og en tilbageholdelse af betalingsgodkendelse vil blive placeret på din valgte betalingsmetode. Når din ordre er behandlet, vil din betalingsmetode blive opkrævet for det godkendte beløb. Dine penge trækkes altså fra dit betalingskort lige så snart din ordre er blevet behandlet, og dette styres ud fra den planlagte forsendelsesdato, du har valgt. Gebyret for hver forsendelse af produkter, som er omfattet af produktabonnementet, vil blive faktureret til den betalingsmetode, der blev brugt til at oprette dit abonnement eller som på anden måde anvist af dig. Hvis vi ikke er i stand til at gennemføre din ordre med den betalingsmetode, du brugte til at oprette dit abonnement, giver vi dig besked og giver dig mulighed for at tilføje en anden betalingsmetode på din konto.

  BESTILLING

  https://www.nutriverse.dk/alle-produkter kan du bestille alle varer, som vises på vores hjemmeside. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål på: +45 76 41 30 60 mandag-fredag mellem kl. 09:00 og 15:00. Alle priserne på nutriverse.dk er inkl. 25% moms og i danske kroner. Priserne er gældende indenfor Danmarks grænser. Vi leverer ikke til udlandet på nuværende tidspunkt.

   

  BETALING

  På nutriverse.dk har du mulighed for at betale på følgende måder:

  • Mobilepay
  • Dankort
  • Visa
  • MasterCard

   

  Der tages IKKE gebyr ved betaling. Du er godt beskyttet mod misbrug, når du anvender de listede betalingsmetoder. Alle data, der udveksles mellem din computer/smartphone og Nutriverses hjemmeside, er krypteret og dermed sikker. Betalingsdata er også krypteret og sendes direkte til vores betalingspartner, der er certificeret til at håndtere kreditkortoplysninger. Dermed har ingen ansatte hos Nutriverse adgang til at se dine kreditkortoplysninger.   Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Nutriverses varelager. Nutriverse kan aldrig trække et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

   

  RETURRET

  Du har mulighed for at få dine penge tilbage på varer købt gennem Nutriverse.dk, hvis du indenfor 14 dage fra leveringstidpunktet meddeler, at du ønsker at returnere dem og umiddelbart herefter sender varerne tilbage.  

  Vi betaler for omkostningerne i forbindelse med returnering af varerne, hvis returneringen skyldes fejl begået af os. Ellers betaler du selv for forsendelsesomkostningerne ved returnering. Du betaler også selv for returneringen, hvis for eksempel varen aldrig afhentes eller nægtes modtaget.  

  Hvis du modtager et beskadiget, defekt eller forkert produkt, ombytter vi det uden omkostninger for dig. Vi kan ikke acceptere returvarer i følgende tilfælde:

  • Varer der returneres senere end 14 dage efter levering.
  • Varer der har været åbnet, så emballagen er beskadiget.
  • Varer der ikke er i salgbar stand, for eksempel fordi den er åbnet eller delvist brugt. Der gælder i øvrigt købelovens mangelregler og almindelige betingelser, herunder 2 års reklamationsret.

   

  Der er ikke fortrydelsesret på lægemidler/håndkøbsmedicin købt via nutriverse.dk.

  REKLAMATION

  Vil du reklamere over en vare, som du har købt hos os, skal du altid klage direkte til os.

  Du kan kontakte kundeservice på +45 76 41 30 60.

  Vi har telefonen åben mandag-fredag 9-15. Du kan også anvende vores kontakt formular.  

   

  Oplysning om klagemuligheder

  Har vi afvist en reklamation over en vare, som du har købt hos os, kan du indgive en klage til: Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby   Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

  PERSONDATA

  Herunder kan du læse om, hvordan vi behandler dine oplysninger, målretter vores henvendelser til dig og om hjemmesidens brug af cookies. Når du besøger vores hjemmeside eller køber varer fra vores webshop, behandler vi personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor. Vi optræder i den forbindelse som dataansvarlig. Du kan rette forespørgsler vedrørende behandlingen af dine personoplysninger til os via kontaktsiden.   Du har ret til at bede os om at slette alle personoplysninger, vi har om dig. Du kan gøre dette ved at anvende "Sletning af personoplysninger" emnet i vores kontaktformular her. Du kan også anmode om det ved at ringe til os på +45 7641 3060 mandag-fredag 9-15.  

  Dine rettigheder:

  1. Hvilken slags persondataoplysninger indsamler vi?

  De fleste af de ydelser, vi tilbyder på vores hjemmeside, kræver ikke at vi indsamler persondata om dig. Der er dog få af vores ydelser, som kræver, at du deler nogle af dine personoplysninger med os. Vi bruger de informationer som beskrevet nedenunder: I forbindelse med dit køb på nutriverse.dk For at kunne behandle din ordre og gennemfører dit køb beder vi dig oplyse dit navn, din adresse, din e-mailadresse, dit telefonnummer. Vi registrerer også den IP-adresse, hvorfra du har placeret din bestilling. Vi bruger alene dit telefonnummer til at komme i kontakt med dig, hvis der opstår problemer med dit køb, og der er brug for kundesupport. Vi videresælger IKKE dine persondata til tredje parter. Når du opretter en konto på nutriverse.dk Når du opretter en konto på nutriverse.dk beder vi dig oplyse dit navn og din e-mailadresse. Disse informationer bliver gemt, indtil du sletter din konto hos os. I tilfælde af inaktivitet på kontoen slettes denne 6 år efter sidste aktivitet. Når du logger på nutriverse.dk med din Facebook konto Den første gang du logger på med din Facebook profil, giver du os adgang til din offentlige Facebook profil. Offentligt indhold kan ses af alle i henhold til dine Facebook profilindstillinger. Din offentlige profil omfatter dit navn, dit køn, dit brugernavn og dit bruger-id (kontonummer), dit profilbillede og coverbillede. Dog gemmer vi kun dit fornavn, efternavn og e-mailadresse. Du har ret til at bede os om at slette alle personoplysninger, vi har om dig. Du kan gøre dette ved at anvende "Sletning af personoplysninger" emnet i vores kontaktformular her. Du kan også anmode om det ved at ringe til os på +45 7641 3060 mandag-fredag 9-15. Når du logger på nutriverse.dk med din Google konto Når du logger på med din Google konto, giver du os adgang til dit Google ID, navn, profil URL og e-mailadresse. Dog gemmer vi kun dit fornavn, efternavn og e-mailadresse. Hvis du vælger at logge ind på nutriverse.dk via Facebook eller Google, er det den enkelte tjenestes politik for indsamling af personoplysninger og brug af cookies, der gælder i forbindelse med dit login. Du finder mere information om Facebooks persondatapolitik her eller Googles persondatapolitik her. Nutriverse kan ikke poste noget på Facebook eller Google på dine vegne.  

  2. Hvordan opbevarer vi dine oplysninger?

  Nutriverse opbevarer dine oplysninger i en beskyttet database. Ved køb i vores webshop gemmer vi dog ikke dine betalingsoplysninger. Betalingstransaktionen sker via en sikker SSL-krypteret forbindelse, så dine betalingsoplysninger ikke kan aflures af tredjemand under købet. Nutriverse beder i nogle tilfælde om andre oplysninger end navn, adresse og e-mailadresse. Det kan eksempelvis være din alder, og om der er børn i husstanden. Disse oplysninger bruger vi udelukkende til at sikre, at du kun modtager de tilbud og nyhedsbreve, som er relevante for dig. Du kan bede om indsigt i og rettelse af dine oplysninger. Ønsker du det, eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os her eller på +45 7641 3060 mandag-fredag 9-15.  

  3. Hvor lang tid opbevarer vi dine personoplysninger?

  Hvis du har oprettet en personlig profil / konto på nutriverse.dk, vil dine persondata blive opbevaret, indtil du sletter din konto / profil. Oplysninger om kontaktpersonen for kontoen og fakturaoplysninger opbevares i fem år, så vi kan håndtere fremtidige forespørgsler og overholde gældende regnskabslovgivning. Vi sletter eller anonymiserer oplysninger om dine købte varer efter fem år fra købstidspunktet.

  COOKIES

  Det er lovpligtigt for alle europæiske hjemmesider at informere om, hvilke cookies der afsættes på brugerens udstyr.  

  1. Hvad er cookies?

  En cookie er en lille tekstfil, som hjemmesider gemmer på din computer, smartphone eller tablet. En cookie kan indeholde information om f.eks. dine egne brugerindstillinger, indholdet af din indkøbskurv, om du er logget ind på siden, og om hvordan du benytter hjemmesiden. Formålet med nogle cookies er at få hjemmesidens indhold til at virke optimalt, mens andre indsamler oplysninger, som bliver brugt med henblik på at få en bedre side og dermed brugeroplevelse.  

  2. Afvisning af cookies

  Du kan angive i din browsers indstillinger, at du ikke ønsker cookies på din computer/ smartphone. Men bemærk at du dermed mister de fleste funktioner på hjemmesiden.Vi anbefaler og håber derfor, at du tillader de cookies, vi bruger på hjemmesiden. De er nødvendige for flere funktioner og hjælper os med at forbedre brugervenligheden på vores sider. Du kan nemt slette alle cookies, der er blevet sat på din computer. Hvis du bruger forskellige internet-browsere, skal du separat slette cookies i hver internet-browser. Du kan læse om, hvordan du kan gøre det her:. Internet EDGE Safari Google Chrome Firefox Du finder mere information om cookies, og hvordan du sletter cookies fra din computer/ smartphone her.  

  3. Vores brug af cookies?

  Vi bruger tre forskellige slags cookies. Herunder kan du læse mere om, hvordan og hvorfor vi bruger cookies.

  3.1. Påkrævede Cookies Disse cookies er fundementale for denne sides funktionalitet. Blandet andet bruges de til at holde styr på dine brugeroplysninger, login og password, samt din indkøbskurv når du bevæger dig rundt på siden. Eksempelvis:

  3.2. Statistik Cookies Nutriverse bruger statistik cookies til at forbedre brugeroplevelsen på vores hjemmeside. Eksempelvis:

  3.3. Marketing Cookies Disse cookies er indsat af tredjepartsfirmaer, som kunne benytte dem til at vise dig relevant reklame, annoncer og andet tilpasset indhold. De bruges også for at tilbyde brugeren ekstra funktionalitet, såsom at gøre det nemmere at logge ind via sociale medier eller ved deling af indhold. Eksempelvis:

  LOGSTATISTIK

  Vi bruger en logstatistik på nutriverse.dk og shop.nutriverse.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har på hjemmesiden, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades m.v. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere og forbedre vores hjemmeside.

   

  Vigtigste handelsesbetingelser:
   

  • Du kan altid omkostningsfrit returnere varer købt i vores webshop, hvis:
  • Du meddeler os indenfor 14 dage fra leveringstidspunktet, at du ønsker at returnere dine varer;
  • Hvis returneringen skyldes vores fejl.

   

  Vi kan ikke acceptere returvarer, hvis:

  • Varerne returneres senere end 14 dage efter levering;
  • Varerne har været åbnet, så emballagen er beskadiget;
  • Varerne ikke er i salgbar stand, f.eks. fordi de er åbnede eller delvist brugte;

   

  Handelsbetingelserne følger gældende dansk lovgivning om forbrugerkøb.