Søg efter

  Søgeresultater

  Luk

  Nutriverse er i luften
  Nutriverse Team

  Nutriverse er et sundhedsunivers, hvor du kan få indsigt i din sundhed og få vejledning og værktøjer til at leve et sundere liv. Vi har gjort os umage med at skabe et rum, hvor sundhed formidles på en spændende og forståelig måde, og hvor viden kan omsættes til handling.

  Sundhed skal være tilgængeligt for alle

  Hos Nutriverse mener vi, at sundhed er en menneskeret. Der bliver hver dag forsket i og udgivet studier om sundhedsfremmende viden, men hvad nytter det, hvis det kun er fagfolk, der kan fortolke det? Vores mål er at skabe en platform, hvor såvel sundheds-nybegyndere samt let øvede og eksperter alle kan være med og få det optimale ud af den viden, som er tilgængelig.

  Et æble om dagen holder doktoren fra døren

  Går æblespisere mindre til lægen? Ja, ifølge det gamle sundhedsråd fra England ("an apple a day keeps the doctor away"). Vi ved dog i dag, at æbler ikke helt kan holde doktoren på afstand. Men budskabet om at sund mad kan gøre underværker for vores fysiske og psykiske velvære holder stadig. Kost er nemlig et af de stærkeste værktøjer til at opretholde et godt helbred.
  Hos Nutriverse kan du finde en masse spændende viden om kost og ernæring, samt masser af anden information på tværs af sundhedsspektret. Sundhed er mere end kræftpakker og sygdomsbekæmpelse. Sundhed er også forebyggelse og livskvalitet. Sundhed er holistisk!
  Derfor kommer Nutriverse til at kunne tilbyde adgang til online-konsultationer med fagfolk som læger, ernæringseksperter og fysioterapeuter. Folk, der ved, hvad de taler om. Herudover vil der være fri adgang til en vidensdatabase, som hele tiden udvides. Vores webshop er også tilgængelig, og produkterne er nøje udvalgt på baggrund af beviselig effekt. Der er ikke plads til det næstbedste.

  Hvad der driver os hos Nutriverse?

  Sundheden i Danmark og resten af verdenen er på vej ned ad bakke [1]. Vi lever nemlig ikke sundere, bare fordi vi bliver ældre, og i dag er et langt liv desværre ofte ledsaget af meget medicin og mange lægebesøg. Flere raske leveår kommer ikke af selv sig! Vi ønsker med Nutriverse at bidrage til bedre sundhed og trivsel for alle gennem forebyggelse og vidensdeling.

  Klik her hvis du vil vide mere om Nutriverse?

   

  Referencer

  [1] GBD 2017 DALYs and HALE Collaborators. Global, regional, and national disability-adjusted life-years (DALYs) for 359 diseases and injuries and healthy life expectancy (HALE) for 195 countries and territories, 1990-2017: a systematic analysis for the Global Burden of Disease Study 2017. Lancet. 2018 Nov 10;392(10159):1859-1922. doi: 10.1016/S0140-6736(18)32335-3. Erratum in: Lancet. 2019 Jun 22;393(10190):e44. PMID: 30415748; PMCID: PMC6252083.